Website scan

zelf doen

Je krijgt een aantal goede tips voor je home pagina op gebied van taal, spelling, SEO en inhoud. Zo krijg je goed zicht op wat goed is en waar je home pagina verbetering nodig heeft. Deze punten bespreek ik persoonlijk met je zodat je meteen vragen kunt stellen. Daarna kun je zelf verder met je website.
De prijs is vanaf €90,00 (afhankelijk van de lengte van je home pagina).

Je kunt ook kiezen voor de uitgebreide website scan. In dat geval bekijk ik de home pagina, je dienstenpagina, je contactpagina en de over mij-pagina. Je krijgt goede tips op gebied van taal, spelling, SEO en inhoud. Zo krijg je goed zicht op wat goed is en waar je website verbetering nodig heeft. Deze verbeterpunten bespreek ik persoonlijk met je zodat je meteen vragen kunt stellen. Daarna kun je zelf verder met je website.
De uitgebreide website scan kost €150,00 voor de standaardoptie, maar als je  meer pagina’s gescand wil hebben, kan dat natuurlijk ook!

zelf schrijven

samen doen

Waarschijnlijk heb je al veel content geschreven voor je website, maar je weet niet zeker of wat er staat goed is. Dan is ‘samen doen’ een logische keuze. Jij schrijft (een opzet voor) de teksten; ik check ze daarna op spelling, grammatica en zinsbouw. Ook kijk ik inhoudelijk naar je tekst: is de boodschap duidelijk, gebruik je de taal van je klant, wat moet de lezer doen?

Ik schrijf voor jou

laten doen

Je hebt geen tijd om een tekst te schrijven, laat staan om die te bedenken. Of je hebt al zoveel content geschreven waar je niet –helemaal- tevreden over bent, dat je nu kiest om dat nu maar uit te besteden.

Samen met jou stellen we vast welke teksten door mij geschreven moeten worden. Daarna ga ik aan het werk door jou te interviewen (of iemand anders die veel over dit onderwerp weet). Met die informatie schrijf ik jouw content: een goede tekst in uitstekend Nederlands. Het taalgebruik is helder voor de klant en jouw doelgroep herkent zich in het taalgebruik. Waar nodig maak ik de tekst SEO-vriendelijk.

Maak een kennismakingsafspraak.

Dan bespreken we meteen wat het beste bij jou past: zelf doen, samen doen of laten doen.

E-book tekstbureau Taal in Uitvoering

Meer klanten?

Lees mijn tips hoe je door tekst meer klanten krijgt. En vergroot je omzet. Download nu mijn e-boek!

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt een mail met een download link.