Redigeren

“74% van de mensen doet liever geen zaken met bedrijven die spelfouten maken”

De tekst is bijna klaar voor publicatie. Het enige wat nog gedaan moet worden is het zetten van de laatste puntjes op de i. Taal in Uitvoering verbetert spel-, stijl- en grammaticafouten, maar ook inconsistenties, opmaakfouten en onduidelijk geformuleerde zinsconstructies. Hierna is de tekst klaar voor publicatie.

Schrijven

“Een effectieve tekst leest prettig en maakt duidelijk wat het doel is van de tekst”

Taal in Uitvoering schrijft zowel zakelijke, informatieve teksten als commerciële teksten. Daarvoor luister ik goed naar jouw wensen als opdrachtgever en naar de ‘taal van jouw bedrijf’. Samen brengen we het doel van de tekst in kaart, het medium van publicatie en de benodigde informatie. Maatwerk dus. Wij zorgen ervoor dat de tekst bovendien prettig leest en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep.

SEO

“Goede teksten dragen bij aan je online zichtbaarheid”

SEO staat voor zoekwoordenoptimalisatie. Daarmee zorg je dat jouw online teksten beter te vinden zijn voor zoekmachines. En dat levert klanten op die op zoek zijn naar jouw product of dienst! Een groot gedeelte van on-page SEO heeft te maken met woorden, met tekst. Taal in Uitvoering schrijft in de eerste plaats voor jou en jouw klant. Dat komt ten goede aan de leesbaarheid. Dat is in de eerste plaats fijn voor de lezer, maar daarnaast ook voor een zoekmachine als Google.Zoekwoorden of zoektermen gebruiken is een logisch gevolg als je weet waarover je schrijft en voor wie. Taal in Uitvoering kan daarnaast een zoekwoordenonderzoek doen.

E-book tekstbureau Taal in Uitvoering

Meer klanten?

Lees mijn tips hoe je door tekst meer klanten krijgt. En vergroot je omzet. Download nu mijn e-boek!

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt een mail met een download link.