Websiteteksten voor boek- en muziekhuis

,
boek- en muziekhuis Verhoef

Opdrachtgever: Boek- en Muziekhuis Verhoef

Datum: januari 2019

Website Boek- en Muziekhandel Verhoef

 

Uitdaging

Boek- en Muziekhuis Verhoef in Capelle a/d IJssel wil een nieuwe website, inclusief  website teksten. De website bestaat al wel, maar sinds de oprichting in 2016 staat daar niet meer op dan een paar plaatjes op en adresgegevens. Opdrachtgeefster wil een actuele site waarop klanten duidelijk de signatuur en het assortiment van de boekhandel vinden.

 

Aanpak

In het interview wil ik eerst een duidelijk beeld krijgen van de beoogde klanten. En waarom die klanten bij Boek- en Muziekhuis Verhoef moeten zijn. Verder wil ik veel weten over het assortiment en welke keuzes daarin zijn gemaakt. En uiteraard het verhaal van de opdrachtgeefster ‘achter de boekhandel’.
Aan het eind loop ik met haar door de zaak op zoek naar boeken die een prominent plaatsje (en plaatje) verdienen op de website. Er is geen webshop, maar de klant kan boeken in de winkel en telefonisch bestellen.

 

Resultaat

De website wordt gebouw door een websitebouwer. Mijn teksten passen sluiten daar mooi op aan.
De samenwerking levert een overzichtelijke website op. De website teksten nemen de klant mee in wat er te koop is bij Boek- en Muziekhuis Verhoef. Bijzonder is de pagina waarop verschillende boeken (voor verschillende doelgroepen) uitgelicht worden.
Zo krijgt de klant een goed beeld van de christelijke signatuur en het assortiment van de boekhandel.

 

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

17 augustus 2020