Tekstschrijver

Annet van der Graaf

Taal vind ik geweldig! Het is een prachtig vervoermiddel om je emoties te laten zien: je vriendelijkheid, je openheid. Maar ook je ongerustheid, je boosheid, je verdriet.

“Door de juiste woordkeuze en formulering kun je iemands interesse wekken.”

Taal kan ook enthousiast maken. En dat is het eerste doel van veel (web)teksten. Daarnaast vraagt een tekst een duidelijke en krachtige inhoud zonder storende (spellings)fouten.

Voor mij voelt het maken van zo’n tekst als een quest: zoeken naar de juiste formulering om het doel van de tekst helder weer te geven. Mijn opleiding tot Neerlandica en mijn jarenlange ervaring in het voortgezet onderwijs helpen mij om een verbinding te leggen tussen jouw verhaal en mijn tekst.

Ik kan erg genieten van mooie vormgeving. Ik bezoek graag tentoonstellingen en evenementen die te maken hebben met vormgeving bijvoorbeeld kunst, styling en mode. Daarnaast houd ik erg van tuinen en tuinontwerp, beplanting en de natuur.
Een prachtige tekst met een onaantrekkelijke opmaak is als een taart die je niet wil proeven. Tekst én vormgeving moeten een aantrekkelijk geheel zijn. Dan heb je de grootste kans op een tekst met effect. En dat is dan weer goed voor jouw marketing!

Onderwerpen en branches
Ik houd van nieuw en nieuws. Ik word dan geprikkeld en uitgedaagd. Ik houd van plekken waar ze aan het bouwen zijn, waar ze iets nieuws maken of vormgeven. Ik houd van kennis en ben nieuwsgierig naar het nieuws dat gaat komen.
Mijn specifieke branches en onderwerpen zijn dan ook de bouwwereld, de vastgoedmarkt / makelaardij, duurzaamheid en tuin(ontwerp). Maar ook heel veel andere onderwerpen die mij meer kennis gaan opleveren, motiveren mij om een tekst te schrijven die jouw bedrijf verder gaat helpen.

Wat  klanten zeggen…

"Annet is een onderneemster die zich aan haar afspraken houdt wat ik erg waardeer. Ze gaat ook heel gestructureerd te werk. Ze bereid haar vragen aan de klant heel goed voor. Kortom ik heb veel vertrouwen in haar en kan Taal in Uitvoering van harte aanbevelen."

Dick Brienesse – boekhoudkantoor Dick Brienesse

"Annet weet als geen ander dat je als ondernemer beter vindbaar wordt door het gebruik van de juiste woorden, en daarnaast weet zij waar je teksten het beste tot hun recht komen."

Helen Schoffelmeer – Mind your own English

"Fijne samenwerking. Denkt met de klant mee. Heeft goeie ideeën dus wij zijn heel tevreden!"

Roel Meyer – Dordtse Bazar Verhuur

E-book tekstbureau Taal in Uitvoering

Meer klanten?

Lees mijn tips hoe je door tekst meer klanten krijgt. En vergroot je omzet. Download nu mijn e-boek!

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt een mail met een download link.